Van der Laan B.V. is een vooruitstreven en dynamisch bedrijf in het personenvervoer over de weg, met als hoofddoel: mobiliteit van de klant middels uitmuntende service.

In 1957 besloot Theo van der Laan (vader van de voormalige eigenaar) een rijschool te starten. De eerste foto die hij toevoegde aan de vloot, was een Opel Record Olympia. Jaren later bleek deze aankoop het begin te zijn van Taxi Van der Laan. In 1995 koopt Theo van der Laan, samen met John van der Laan (voormalig eigenaar), de eerste touringcar. Met deze aankoop werd de vloot uitgebreid met een nieuw soort voertuigen, namelijk: een Mercedes-Benz touringcar. Deze touringcar biedt plaats voor maar liefst 22 personen, dit deed de uitvoerende dienst van Van der Laan veranderen.

 

De naamsbekendheid van Van der Laan bleef groeien met de dag, wat in 1999 resulteert in een uitbreiding van de touringcarvloot. In 2017 heeft de nieuwe eigenaar, John van der Laan, ervoor gekozen om de focus van het vervoersbedrijf te verleggen naar het meer exclusieve en persoonlijke deel van de taximarkt.

 

Anno 2018 is de kans groot dat je regelmatig een touringcar van Van der Laan ziet rijden, vooral in de omgeving van Nieuwkoop en Amstelveen. De grote MAN bus van Van der Laan is een pareltje voor het oog. Met zijn indrukwekkende voorkomen en zijn gedetailleerde LED-verlichting, valt hij haast niet te missen.