Onlangs heeft Van der Laan een nieuwe MAN 3-asser aangeschaft. Deze touringcar biedt ruimte voor maar liefst 64 personen. Bij MAN staat veiligheid in combinatie met comfort erg hoog in het vaandel. In deze touringcar wordt de veiligheid nog sterker gegarandeerd door wat kleine aanpassingen in het interieur, bijvoorbeeld een gebruiksvriendelijke cockpit (ergonomisch doordacht) en een grotere glazen dak-/nooduitgangsluik. Naast deze interieur gerelateerde aspecten is ook de motor erop vooruit gegaan. Zo is deze krachtiger en efficiënter geworden. Met het begrip efficiënte doelt MAN op een verlaging in de brandstofverbranding, verbetering van de milieuvriendelijkheid en een verlenging van de onderhoudsintervallen.

De passagiers van Van der Laan profiteren van het inspirerende comfort, volgens MAN. Wie eenmaal een MAN Lion’s Coach binnenstapt, weet: hier begint de vakantie al bij het instappen. In de nieuwe touringcar heerst een aangenaam moderne sfeer vanwege een interieur dat zowel technisch als optisch inspirerend werkt en een uitrusting die geheel aansluit op de eisen van de digitale wereld. De nieuwe, royale glazen dakkoepel met UV-filter maakt de passagiersruimte lichter. Als het donker wordt zorgt de warm witte LED-verlichting door de hele ruimte voor een zeer prettige omgeving.

De zitplaatsen zijn ook zeer aantrekkelijk uitgerust in deze nieuwe touringcar, bijvoorbeeld met een tablethouder en USB-aansluiting. Dit geeft de passagier de mogelijkheid om de reiservaring individueel in te richten. Daarnaast is de kleurstelling van de stoelen harmonisch en tijdloos-elegant.

Aan het exterieur kunnen wij niet zomaar voorbijgaan, de uitstraling kan namelijk getypeerd worden als: strak, zelfbewust en modern. De achterkant van de MAN Touringcar overtuigt met een duidelijk ingedeeld en vloeiend design. Modern en onmiskenbaar, zo typeert de nieuwe touringcar van Van der Laan zich.

Kortom, de bus is elegant en functioneel in detail. Tijdloze vormen en afgewogen verhoudingen zorgen voor een perfecte combinatie van beproefde en moderne voertuig concepten. Zodra hij in de buurt is, kan je hem niet uit het oog verliezen.