”Er wordt vanuit Van der Laan proactief meegedacht met de uitvoerende wensen van de klant!”

Wij maken met grote regelmaat gebruik van taxi- en touringcarbedrijf van der Laan en doen dat al circa 14 jaar.

Over het algemeen maken wij veelal gebruik van de diensten in de regio Amsterdam, met uitzonderingen zijn er van onze zijde landelijke opdrachten.

Onze eerste aanspreekpunten m.b.t. reserveringen zijn uitstekend, alles wordt keurig verwerkt en bevestigd. Ook de uitvoeringen van de ritten zijn over het algemeen conform opdrachten of er wordt een passend alternatief geboden. Met andere woorden, er wordt proactief meegedacht met de uitvoerende wensen van de klant. Ook zijn er nooit issues over annuleringen.

Er zijn natuurlijk ook een paar puntjes van aandacht, waar waarschijnlijk iets meer aandacht aan besteed mag en moet worden en dat is voor de zakelijke kant het visitekaartje van de uitvoerder, in deze van der Laan B.V. Het voorkomen van de chauffeur!  Voor ons wel belangrijk, maar na verschillende keren hierover gesproken te hebben veranderd er weinig tot niets met betrekking tot dit onderwerp, hoogstwaarschijnlijk hebben jullie hier andere ideeën over.