”Goede communicatie en duidelijkheid zorgen ervoor dat onze collega’s veilig en zorgeloos van A naar B worden vervoerd.”

Wij van Danone maken al een aantal jaren gebruik van de diensten van de Laan.
Danone is een internationaal bedrijf met een kantoor in Amsterdam in het WTC Schiphol waar 43 verschillende nationaliteiten vertegenwoordigd zijn. Het servicelevel wat in dit kantoor gehanteerd wordt mag wel gekwalificeerd worden als erg hoog. We verwachten dit ook van onze leveranciers en dus ook van van de Laan.In goed overleg zijn we hier samen met van de Laan in geslaagd.

In maart 2019 zullen wij gaan verhuizen naar ons nieuwe pand in Hoofddorp. Nieuwe uitdagingen zowel voor Danone als onze leveranciers. Ook nu zijn we in een vroeg stadium in overleg met van de Laan.

“Groen rijden” is een van de onderwerpen die hoog op de agenda staan. Van de Laan zal en kan aan deze vraag voldoen doormiddel van inzet van de Tesla. Goede communicatie en duidelijkheid zorgen ervoor dat onze collega’s zonder zich zorgen te maken vervoerd worden van A naar B in een veilig vervoermiddel met een correcte chauffeur.